Gastouder Hilversum

Heb jij kinderen en merk je dat je niet genoeg tijd voor ze hebt? dan is het goed om na te denken over een oplossing. Een goede opvoeding en veel tijd is er nodig voor een kind. Het is uiterst belangrijk dat een kind een goede en leuke tijd heeft. 

Gedrag kind

Een kind kan makkelijk leren en het is belangrijk als een kind van jongs af aan veel bezig is. Kinderen zijn vaak druk en kunnen niet altijd even goed voor zichzelf zorgen. Vooral als je kleine kinderen hebt is het niet handig om ze alleen thuis te laten. Daarom is het goed om een oppas of gastouder in te huren. Gastouder Hilversum kan jou ideaal helpen met taken met en voor de kinderen. 

Gastouder

Karen is de oprichter en gastouder van gastouderkaren.nl. Zij zorgt ervoor dat kinderen het goed hebben en jij tijd kunt hebben voor andere dingen. Ze is sinds 2016 gastouder en werkt momenteel 3 vaste dagen in de week voor meerdere gezinnen. Ze is beschikbaar op meerdere dagen en ze kunt alles doen voor de kinderen. Ze kunt de kinderen naar school brengen en ophalen maar ze doet meer dan dat. Ze kunt in de ochtend ook helpen met andere klusjes in het huis. Incidenteel oppassen is ook mogelijk in overleg. Dit bedrijf werkt vanuit vertrouwen, consequent en liefdevol. Karen vind het leuk om met kinderen te bakken, spelletjes te spelen en te knutselen. Hiermee krijgen de kinderen ook gelijk een kijkje met hoe koken en bakken moet en leert ze de kinderen van creativiteit bij. Als er veel tijd is of er is een vrije dag, is het leuk om met de kinderen erop uit te gaan. 

Wanneer?

Je kunt gastouder Hilversum inhuren voor meerdere momenten. Er zijn vaste dagen waar je een afspraak voor kunt maken. Je kunt de afspraken maken op tijd en activiteiten. Als jij de zaterdag altijd werkt kun je de afspraak maken dat er elke zaterdagmiddag wat leuks wordt gedaan met de kinderen. Werk of woon jij in de buurt van Hilversum? Dan is het ideaal voor jou om je kinderen over te laten aan gastouder Hilversum in de uren dat jij er niet kan zijn. Je kinderen gaan netjes hun huiswerk doen en als dat klaar is, is er tijd voor leuke dingen. Is dit iets voor jou en je kinderen? Neem dan een kijkje op de site

 

Gastouder Hilversum, is dit handig voor jou?

Je zou ook interesse kunnen hebben in

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *