Ben je zwanger en heb je al zin om leuke babykleertjes te kopen? Of is je zus zwanger? Misschien wordt je wel oma, of heb je een collega en wil je daar wat leuks voor kopen? Er is natuurlijk heel veel te koop aan schattige babykleertjes en wie weet heb je al stad en land afgezocht naar leuke babykleertjes. Kijk maar op de site van Goodies for Cutties. Dan kan je super leuke en schattige kleertjes en alles wat met baby’s te maken heeft. Leuke spulletjes voor de babykamer, handdoekjes, babykleding, petten en wanddecoraties. Maar ook zijn er spulletjes zoals spenen, babystoelen, bestek en een mooi assortiment van speelgoed.

 

Het team van Goodies for Cuties is gericht op duurzame, veilige en trendgevoelige producten voor baby’s en de kleintjes tot 4 jaar. Het is een jong team die continu op zoek zijn naar mooie, schattige babykleertjes maar ook andere creatieve producten voor jouw kindje. 

Wat heel erg belangrijk is is dat de producten veilig zijn en verantwoord. Daar wordt goed opgelet want je moet als winkel ervoor zorgen dat er geen ongelukken mee kunnen gebeuren. Het team vindt het ook leuk om voor kinderkamers handige oplossingen aan te dragen. Er zijn ook handgemaakte bijtringen. 

 

Uit onderzoek is gebleken dat kinderen tussen de 0 en 4 haar door middel van spelen gestimuleerd worden in creativiteit en fantasie. Dit is erg belangrijk en draagt bij aan een positieve ontwikkeling van baby en kind.

 

Unieke kleertjes

Een onderdeel van het assortiment zijn de schattige babykleertjes. Ze bestaan uit verschillende dingen. Zo bestaat er de bunny onesie en een onesie van een super schattige dino. Zie je je kleintje al lopen in zo’n pakkie? Zo cute. Er is een mutsje in het assortiment die je in elf verschillende kleuren kunt bestellen. Het is wel een schattig mutsje voor meisjes. Er is een prachtige gebreide slaapzak die ook in vele kleuren verkrijgbaar zijn. Ook zijn er gebreide onesie in vier kleuren verkrijgbaar. Deze is wel erg leuk voor de baby’s. Ook is het super leuk om kado te doen. Eventueel met een bijpassende gebreide slaapzak die je in de wandelwagen kunt leggen.  Ik weet zeker dat de mama’s en ook de papa’s er heel blij mee zullen zijn. Naast nog meer kleertjes zijn er ook warme boots. Heel erg leuk voor de grotere kindjes die al goed kunnen lopen.

 

Om heerlijk te shoppen kan je kijken op de website.

Schattige babykleertjes

Je zou ook interesse kunnen hebben in

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *