Zoekt u een oplossing voor uw kind omdat het lastig is om een opvang te vinden, maar weet u niet waar u moet zoeken? Dan hebben wij de oplossing voor u, namelijk peuterspeelzaal Etten Leur. Onze locatie is een zeer gezellige en fijne locatie voor ieder kind, en hier voelt iedereen zich veilig. De peuterspeelzaal Etten Leur werkt met kinderen van 6 weken tot 4 jaar oud, en wij zorgen goed voor iedereen. Ook kunnen wij op onze buitenschoolse opvang kinderen van 4 jaar tot 12 jaar ontvangen. Wij hebben al jaren ervaring in dit vak, en weten dan ook precies hoe wij de beste service aan u en uw kind kunnen bieden. Zo zorgen we ervoor dat iedereen het op zijn gemak heeft, en leren wij uw kind ook dingen. Het is dus niet alleen een opvang, maar zult er ook geleerd worden. Ons team bestaat uit jong en oud, en iedereen zet zich zo goed mogelijk in om de kinderen zo goed mogelijk te helpen. Wij zijn dan ook pas tevreden, wanneer alles goed gaat. 

 

Wij zorgen ervoor dat de kinderen ook nog dingen bij ons zullen leren. Denk hierbij aan tellen, of gewoon woordjes. Zo heeft het kind er niet alleen plezier, maar zult het kind ook nog dingen leren van ons. Wij bieden dan ook alle kansen aan het kind om zich optimaal te ontwikkelen. Ook leren kinderen met elkaar te spelen. Denk hierbij aan delen, maar ook aan samen dingen doen. Wilt u meer te weten komen hierover, of wat wij zoal doen? Neem dan een kijkje op onze website. Hier vindt u ook de contactpagina. 

 

Vragen en contact

Heeft u na het lezen van dit verhaal nog vragen, of wilt u graag met ons in contact komen? Dan kan dat gemakkelijk via de contactpagina van onze website. Hier hoeft u alleen het simpele formulier in te vullen, en natuurlijk uw bericht. Wanneer u ons toch liever een mailtje stuurt, kan dat natuurlijk ook. Het nadeel hiervan is wel dat het helaas even zal duren voordat u antwoord van ons krijgt. Wanneer u veel dingen met ons te bespreken heeft of direct antwoord moet hebben, raden wij u aan om ons even te bellen. Ook kunt u natuurlijk bij ons langskomen, ook om te kijken hoe het is. Wij hopen dat u contact met ons op zult nemen, en wij horen graag van u. 

Goede service van peuterspeelzaal Etten Leur

Je zou ook interesse kunnen hebben in

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *